.ISRAEL MAIN HOTELIER SCHOOL LTD
TADMOR
09-9525034 * 052-3403521
 
tadmor
 
ביה"ס המרכזי למלונאות בע"מ
תדמור
09-9525034 * 052-3403521
 
 
 
 
נותרו מקומות בודדים ל"קורס ניהול משק עם התמחות בשרותי הבריאות וההארחה".
למידע ורישום, אנא צרו קשר עם מקסי בטל' 052-3403521, 09-9525034 או במייל
sales@tadmor.co.il
 
 
 
 
 
מקסי קמרמן - 09-9525034 * 052-3403521
קורס קונדיטוריה Grande Patisserie
קורס מקיף הכולל את כל תחומי הקונדיטוריה, האפייה והקינוחים.
הקורס מכשיר את תלמידיו לרכוש מקצוע חדש ולהשתלב בעבודה בקונדיטוריות המובילות, במלונות, בחברות קייטרינג, לאלה המתכוונים לפתוח עסק עצמאי ולבעליי ניסיון קודם החפצים להעמיק את ידיעותיהם. תדמור מציע שיטת הוראה ייחודית, המשלבת הדרכה עיונית בכל תחומי הקונדיטוריה, עם סדנאות מעשיות,.
היקף הקורס 270 שעות.

מבין נושאי הלימוד:

- סוגי בצקים ומגוון מוצריהם.
- קרמים, מוסים וגימורים.
- לחמים, לחמניות, חלות.
- שוקולד, טרפלס, ציפויי שוקולד.
- עוגות ראווה, עוגות בוטיק, מינייטורים.
- פטיפורים, מנות אחרונות בצילוח, קינוחים בכוסות.
- מאפים ומלוחים, קישים במילויים שונים.
- עיצוב מנות אחרונות.
- עבודה עם בצק סוכר וזילופים.

למסיימי הקורס תוענק תעודת גמר מטעם "תדמור": "בוגר/ת קורס קונדיטוריה Grande Patisserie"
הטבה מיוחדת לנרשמים.
נשמח לעמוד לרשותך ולסייע בפרטים נוספים
וכן לתאם מועד לפגישה אישית:
מקסי קמרמן - 09-9525034/55 , 052-3403521

 
אנא השאר פרטיך, אחד מנציגנו ייצור איתך קשר בהקדם:
 
 
 
אם כולם מחמיאים לעוגות ולאפייה שלכם
הגיע הזמן להפוך את זה למקצוע

אם אתם חולמים על קונדיטוריה או בית קפה משלכם
הגעתם למקום הנכון


השף קונדיטור שלנו מצפים לפגוש אותך (ללא התחייבות מצידך), כדי להקשיב, להבין ולעזור לך לבחור את קורס המתאים ביותר.

הלימודים מתקיימים בית הספר "תדמור", רחוב בזל 38 הרצליה.

מלאו את הפרטים בטופס המצורף כדי שנוכל להזמין אתכם לפגישה אישית עם יועצי הלימודים שלנו ולסיור בעמדות העבודה.

 

תגובות משתמשים בקורסים קודמים:

עליזה ח': "עוד במהלך הקורס ההחזרתי את העלות שלו באפייה ומכירת עוגות מהבית"

איציק ל': "במהלך הקורס מכרתי עוגות, מוצרי שוקולד ועוגות מעוצבות בקניונים, תודה לתדמור"

ליליאן א': "בתדמור עשיתי עוד צעד לפתיחת בית קפה עם בעלי. קיבלתי כלים לאפייה ותמחור מוצרים. תודה לשף קונדיטור צבייה"

בוגרי ההכשרות של "תדמור" משולבים בתעשיית המלונאות, המסעדות, בתי קפה וקונדיטוריות בארץ ובחו"ל