.ISRAEL MAIN HOTELIER SCHOOL LTD
TADMOR
09-9525034 * 052-3403521
 
tadmor
 
ביה"ס המרכזי למלונאות בע"מ
תדמור
09-9525034 * 052-3403521
 
 
 
 
נותרו מקומות בודדים ל"קורס ניהול משק עם התמחות בשרותי הבריאות וההארחה".
למידע ורישום, אנא צרו קשר עם קובי בטל' 054-7670995, 09-9525034 או במייל
sales@tadmor.co.il
 
 
 
 
 
מקסי קמרמן - 09-9525034 * 052-3403521
A La Carte Professional - קורס בישול גורמה למסעדות
הקורס היחיד מסוגו, המקצועי והמקיף ביותר בארץ
לימודי בישול גורמה מעניקים לבוגרים את הכלים המקצועיים להשתלבות בעבודה במסעדות גורמה, בתי מלון, הקמת עסק פרטי בתחום המזון והעמקת הידע הקיים. השיעורים מועברים על פי שיטת ההוראה הייחודית לנו, המבוססת על הכנה של תפריט מלא (מנות: ראשונה, ביניים, עיקרית, קינוח) בכל שיעור ועל ידי כל תלמיד, תוך שימת דגש על תיבול מתאים, עיצוב המנה ותהליך העבודה הנכון במהלך סרוויס, בהדרכתו הצמודה של שף הקורס.

הקורס מחולק לשלושה חלקים: עיוני, מעשי וסטאג'.
ערכת כלי עבודה וספרות מקצועית כלולים במחיר.
למסיימים בהצלחה תוענק תעודה מטעם תדמור בוגר/ת קורס בישול
הקורס מוכר לצורך שימוש בפיקדון חיילים משוחררים
נשמח לעמוד לרשותך ולסייע בפרטים נוספים
וכן לתאם מועד לפגישת ייעוץ אישית:
מקסי קמרמן - 9525034/55 09, 052-3403521

 
אנא השאר פרטיך, אחד מנציגנו ייצור איתך קשר בהקדם:
 
 
 
רוצה להיות שף מקצועי ומוביל?

התחילו את הקריירה שלכם ב"תדמור", הוותיק והמוביל בתחום לימודי הקולינריה, האירוח והניהול בישראל בחסות משרד התיירות.

בין בוגרנו – השפים שגב משה, צחי בוקששטר, ניר צוק, אייל לביא, אורן גירון, גיא פרץ, מנה שטרום.

אנו נעניק סיוע בהשמה לבוגרנו בתעשיית המסעדות והמלונאות במהלך תקופת הלימודים

הגעת אלינו כי....
מדגדגת לך האהבה הישנה לבישול?
קוסמות לך אפשרויות עבודה דינאמיות בארץ ובעולם?

השפים שלנו מצפים לפגוש אותך (ללא התחייבות מצידך), כדי להקשיב, להבין ולעזור לך לבחור את קורס המתאים ביותר.

הלימודים מתקיימים בית הספר "תדמור", רחוב בזל 38 הרצליה.

מלאו את הפרטים בטופס המצורף כדי שנוכל להזמין אתכם לפגישה אישית עם יועצי הלימודים שלנו ולסיור בעמדות העבודה

 

תגובות משתתפים מקורסים קודמים:

ליאורה מ: "בתדמור קיבלתי את הזינוק לעולם הבישול והגורמה והיום אני
מפרסמת את המתכונים שלי בבלוג ברשת"

יוסי ר : "הסתובבתי שנים בסדנאות בישול שונות אבל את הדבר
האמיתי קיבלתי ב"תדמור" היום אני שף במסעדה בנהריה"

ליאור ש : "תודה לשף קלאודיו שבזכותו אני לא מפסיק לעבוד"

יעל ב : "תודה לבית הספר "תדמור" שכיוון אותי לקורס המתאים לי,
בישול גורמה, בזכותכם אני היום שפית מבוקשת"