.ISRAEL MAIN HOTELIER SCHOOL LTD
TADMOR
09-9525034 * 052-3403521
 
tadmor
 
ביה"ס המרכזי למלונאות בע"מ
תדמור
09-9525034 * 052-3403521
 
 
 
 
נותרו מקומות בודדים ל"קורס ניהול משק עם התמחות בשרותי הבריאות וההארחה".
למידע ורישום, אנא צרו קשר עם מקסי בטל' 052-3403521, 09-9525034 או במייל
sales@tadmor.co.il
 
 
 
 
 
 
 
שף איליה וולפסון
שף מדריך

נולד בשנת 1976 , בעל תעודת טבחות סוג 4 של משרד התמ"ת .
שימש כשף ראשי במסעדות גורמה, בעל ניסיון של 20 שנה במקצוע .
עבר השתלמויות מקצועיות בארץ ובחו"ל .
מלווה ויועץ למסעדות גורמה, בתי קפה ומטבחים מוסדיים .

עוסק כשף מדריך בקורסי A.La.CarteProfessional בתדמור.
 
שוק טלה ברוטב שזיפים ונענע

4 יח' שוק טלה
2 יח' בצל
1 יח' ראש סלרי
2 יח' גזר
כ-50 גר' רסק עגבניות
100 סמ"ק יין אדום
מעט טימין
50 גר' סוכר חום
200 גר' שזיפים שחורים יבשים ללא חרצנים
מעט נענע
מלח, פלפל שחור גרוס

אופן הכנה:
את השוקי טלה צולים בסיר מכל הכיוונים ומוציאים.
מכניסים לסיר ירקות שורש (בצל, גזר, ראש סלרי) וצולים אותם.
לאחר מכן מוסיפים רסק עגבניות, יין אדום ומחזירים את השוקיים לסיר.
מוסיפים מים קרים, קצת מעל גובה השוקיים ולאחר רתיחה מנמיכים את האש ומבשלים את השוקיים על אש נמוכה כשעתיים.
לאחר שעתיים, מוציאים את שוקי הטלה מהסיר (השוקיים מתפרקים מעט מהעצם וזה בסדר) ואת הרוטב שהתקבל בסיר טוחנים לקבלת רוטב סמיך .
במידה והרוטב סמיך מדי ניתן להוסיף מים) .
לתוך הרוטב מוסיפים סוכר חום, מלח, פלפל שחור ושזיפים שלמים ללא חרצנים. (את השזיפים ניתן להשרות ביין אדום כ-30 דקות לפני שימוש).
מחזירים שוקיים לתוך הרוטב ומבשלים כ-20 דקות נוספים על אש קטנה.
את המנה ניתן לקשט בעזרת בוטנים או קשיו קלויים.